• Snabb leverans
  • Prisvärt
  • Nöjda kunder

Om oss

ViTri Medical är en väletablerad aktör inom områdena hjärtstartare, förbandsmaterial, medicinska förbrukningsartiklar samt utrustning för första hjälpen. Vi är utvald distributör av välkända varumärken som Cardiac Science, Mindray, Laerdal, Elite-Bags m fl och har ett eget omfattande sortiment av produkter under varumärket ViTri Medical.

ViTri Medical arbetar ständigt med att ta fram produkter av hög kvalitet och med bästa funktion samtidigt som vi hjälper våra kunder att spara kostnader.

Våra kundgrupper omfattar en stor del offentliga verksamheter som regioner, kommuner och myndigheter, apoteksbranschen och på privatmarknaden samarbetar vi med ett stort antal återförsäljare såsom HLR-instruktörer, aktörer inom idrott och hälsa samt företag som är aktiva mot industri och kontor.

Förutom den rent kommersiella delen av vår verksamhet har vi också sedan många år goda samarbeten med andra aktörer såsom Röda Korset, ett flertal arrangörer av evenemang och tävlingar som främjar folkhälsan exempelvis Vasaloppet, Stockholm Marathongruppen, Gothia Cup, Vansbrosimmet m fl. Vi tycker det är viktigt att bidra till positiva verksamheter som i hög grad agerar på ideell basis och är alltid öppna för nya samarbeten.

Företaget är baserat i Stockholm men vi har verksamhet över hela Sverige och sträcker oss även in i grannländerna.

 

Tillsammans når vi toppen! (här på Kilimanjaro)

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan